Om

Välkommen till min hemsida där jag skriver, bevakar och ger tips angående hälsofördelar (och eventuella nackdelar) med mct-olja och bulletproof coffee. Här kan du hitta lös värld artiklar länkar och och information kring hälsofördelar, kost och livsstil.

En hemsida helt dedikerat till mct-olja

Varmt välkommen ska det vara till min hemsida. En hemsida och en samlingsplats för inspiration och kunskap gällande mct-olja och bulletproof.

Bulletproof coffee med mct-olja.
Bulletproof coffee med mct-olja, botten upp! 🙂

Min främsta ambition med den här sajten är att samla information och presentera ett lättbegripligt hälsoperspektiv på mct olja och bulletproof. Intentionen att publicera material med eftertanke och reflektion, helt enkelt en nyanserad bild av verkligheten. Det är inte alltid lätt att hitta denna typ av information online men jag hoppas att du kan finna vad du söker här på hemsidan. Jag vill publicera läsvärda artiklar inom området mct olja bulletproof som gränsar till keto diet och LCHF. Jag hoppas att du liksom jag kan använda dig av denna kunskap för att optimera din hälsa både mentalt och fysiskt.

All information på sajten är gratis, dock förekommer länkar på sajten med produkt rekommendationer där en mindre provision kan utgå. Detta för att ha möjlighet att driva sajten vidare och täcka de kostnader som uppstår därmed.

Ha alltid i åtanke att kunskap och information är en färskvara. Nya vetenskapliga studier utkommer med jämna mellanrum och även om jag gör mitt yttersta för att uppdatera informationen här behöver du själv säkerställa vad som gäller just nu – enligt de senaste rönen. Nya fakta framkommer efterhand och vi bör alla vara ödmjuka inför detta faktum. Mina åsikter kan omprövas över tid och det vore naivt att tro något vad som står skrivet här idag gäller exakt, ord för ord om 10 år. Var ödmjuk inför nya forskningsrön och alternativa åsikter.

Jag brinner för allt som har med hälsa och näring att göra! Det var det som fick mig att bli registrerad dietist och certifiera mig inom sportnutrition. Under årens lopp har jag arbetat med massor av människor och hjälpt dem att nå sina hälsomål genom smarta, vetenskapligt underbyggda livsmedelsval. Jag läser alltid på om den senaste forskningen, och jag blev helt fascinerad av MCT-olja och hur den kan fungera annorlunda i våra kroppar jämfört med andra fetter. Jag har skrivit artiklar om det, talat på konferenser för att dela med mig av mina lärdomar till andra kostproffs, och det har blivit en vanlig del av min verktygslåda för kunder när det är bra för dem.

MCT-olja har blivit en del av min dagliga rutin. Jag gillar hur enkelt det är att tillsätta en skvätt i mitt kaffe eller en smoothie. Jag känner mig mer energisk och mindre hungrig i flera timmar efteråt (oftast fram till lunch eller längre, oftast fram till 14-15 tiden).

Kontakta mig

Du är alltid välkommen att kontakta mig angående information på den här hemsidan. Faktum är att jag inbjuder dig till att kontakta mig oavsett om saken gäller beröm eller kritik. Detta är en inbjudan till diskussion och möjliga samarbeten. Min kontaktinformation hittar du i menyn högst upp till höger under fliken kontakt.

Vänligen

-Nicklas

www.mctolja.se

[*] mct-olja även känt som Medium-chain triglycerides.