Kontakt

Hej och välkomna till min hemsida, den här hemsida som handlar om hälsa och livsoptimering, närmare bestämt om mct-olja och bulletproof coffee (mer information om hemsidan hittar du här).

Frågor angående hälsa, mct-olja eller bulletproof

Har du frågor som rör mct-olja eller bulletproof coffee eller andra hälsorelaterade frågeställningar? Då är du välkommen att maila mig så återkommer jag till dig inom kort. Mailadress hittar du nedan.

Har du information som du tror skulle passa på den här hemsidan eller om du önskar kontakta mig rent allmänt för utbyte av erfarenheter kan du också skicka ett e-post.

Med den här sajten vill jag ta ett brett grepp om hälsa i allmänhet. Vi fokuserar naturligtvis på specifika områden som redan nämnts ovan. En målsättning är att publicera material som är av både samhällsintresse och specifik nytta för personer engagerad i sin hälsa.

Brain Octane Oil - MCT-olja från Bulletproof.
Kontakt mig om Brain Octane Oil – MCT-olja från Bulletproof! 🙂

Tips, tekniska eller administrativa frågor

Har du tips på områden som vi har missat att skriva om? Kontakta mig.

Har du tekniska eller administrativa frågeställningar? Kontakta mig.

Alla frågor som rör reklam eller liknande är du även välkommen att kontakta mig angående.

Är du intresserad av att samarbeta eller på annat sätt att jobba tillsammans är du också varmt välkommen att kontakta mig.

Använd följande uppgifter för att komma i kontakt med mig:

E-post:

info@mctolja.se

Snigel-post:

Nicklas Bergqvist
Granträsk 60
260 83 VEJBYSTRAND

Vänligen,

-Nicklas

www.mctolja.se

P.S. Har du egna erfarenheter eller tips angående hälsofördelar eller hälsonackdelar med mct-olja och eller bulletproof rent generellt, då skulle jag bli överlycklig om du kontakta mig, så kanske vi kan skriva något tillsammans och publicerar här. Är alltid ute efter märkliga upplevelser och samarbeten med andra personer som har liknande tankar som jag själv. Personligen är jag en entusiastisk användare av Bulleproof coffee, dessutom sedan väldigt många år – minst 5 år vid det här laget. Tvekar inte en mikrosekund i så fall utan skicka mig e-post nu med detsamma. Jag är särskilt intresserad av hälsofördelarna av mct-olja och dina eventuella erfarenheter här ut av.